Wijnhuis de Taander, uw wijnspecialist

Over ons

Geboren en getogen in de Achterhoek woon ik sinds 20 jaar in het Gooi. Hier heb ik mijn interesse voor wijnen ontwikkeld. Na veel proeverijen en uitgebreide literatuurstudie groeide die interesse uit tot een ware liefde voor wijnen. Door mijn sterk ontwikkeld analytisch vermogen ontdekte ik het verschil in kwaliteit en karakter. Door mijn passie met andere liefhebbers te delen namen kennis en ervaring in hoog tempo toe.

Ik ontmoette een vinoloog en een andere wijnkenner met frisse ideeën. Zij adviseerden mij om van mijn passie mijn beroep te maken. Zij boden aan om mij met raad en daad terzijde te staan.

Ik kan u dan ook unieke mogelijkheden aanbieden om uw wijngeschenken samen te stellen of om ze zeer orgineel te verpakken. Door deze creatieve opties worden proeverijen en zakelijke bijeenkomsten, evenals uw relatiegeschenken een uniek gebeuren !

 

Waarom heet het wijnhuis “de Taander” ?

De taander is de naam van een vakman, die van versleten visnetten en zeilen weer hoogwaardige en sterke netten en zeilen maakt; hij heeft een ruwe-bolster-blanke-pit-mentaliteit, die met hard werken ervoor zorgde, dat de vissers weer een kwalitatief hoogwaardig net en zeilen kregen voor een redelijke prijs.
Deze drive wil ik ook delen met mijn klanten; ik wil hoogwaardige pure wijnen aanbieden voor een eerlijke prijs.

 

Waarom wijnen van “de Taander”:

– voornamelijk eigen import
– gericht op jonge wijnmakers, die de modernste techniek gebruiken om hun wijnen te maken
– wijn rechtstreeks van wijnboeren die eigen druiven telen en zelf wijn maken
– doorgaans biologisch gecertificeerd
– prima prijs-kwaliteit verhouding
– leveringen gratis in het Gooi, Almere en Hilversum, in de rest van Nederland gratis levering vanaf € 200,-.
– levering kan binnen 48 uur plaatsvinden
Proost !!!

Rob Scheerder